EN

Achtergrond

Achtergrond

Na haar studie merkt Merel dat er grote vraag is naar goede en vooral betrouwbare babysitters. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, schakelt zij haar vriendinnen in en het idee van Babysittersclub is geboren. In Babysittersclub combineert Merel haar liefde voor kinderen met haar jarenlange ervaring in de Jeugdgezondheidszorg. Haar bedrijf gaat haar na aan het hart. Merel is moeder van Hugo, Derck, Huib, Puck* & Lieve en schakelt zelf geregeld onze babysitters in.

Na haar eerst idee voor Babysitterclub, wordt er sinds 2007 op professionele wijze bemiddelt tussen families en babysitters. In de daarop volgende jaren volgen Utrecht, Den Haag en het Gooi. Ondanks deze uitbreidingen zal Babysittersclub absoluut exclusief blijven, waarbij wij een persoonlijke benadering garanderen. Als moeder van vijf weet Merel als geen ander dat je absolute betrouwbaarheid verlangt. De selectieprocedure die wordt gehanteerd is dan ook streng.

Het team

Amsterdam & Het Gooi:

Merel Langkemper - Voerman

Utrecht:

Eline van den Berkmortel

Den Haag:

Femke Zwitser - Verkade

In 2014 heeft Merel bovendien Babysittersclub Utrecht opgericht en Babysittersclub Haarlem zit in de pijplijn. Ondanks deze uitbreidingen zal Babysittersclub absoluut exclusief blijven, waarbij Merel een persoonlijke benadering garandeert. 
Merel staat dan ook 100 procent achter haar babysitters: als moeder van drie weet ze als geen ander dat je van een oppas absolute betrouwbaarheid verlangt. De selectieprocedure die Merel eigenhandig begeleidt is dan ook streng.
Omdat Merel ziet dat er op breder vlak ook grote behoefte is aan direct beschikbare en kwalitatief hoogstaande babysitters, heeft zij bovendien in Amsterdam een Hotel Service en VIP Service in het leven geroepen. Bij de eerste bieden hotels de diensten van Babysittersclub aan als service, bij de tweede kunnen gezinnen tegen een speciaal tarief last-minute via de planner boeken.Merel is de drijvende kracht achter Babysittersclub. Na haar eerste idee voor Babysittersclub Amsterdam bemiddelt Merel alweer sinds 2007 op professionele wijze tussen Amsterdamse gezinnen en babysitters. Momenteel telt het bestand van Babysittersclub 800 zorgvuldig geselecteerde babysitters. 

Contact

amsterdam@babysittersclub.nl


utrecht@babysittersclub.nl


denhaag@babysittersclub.nl


gooi@babysittersclub.nl